De appartementen

De Schuilenburght heeft twee- en driekamer appartementen, verdeeld over twee vleugels en tien verdiepingen. De appartementen aan de oostzijde van het complex hebben een weids uitzicht over natuurgebied De Schammer en de appartementen aan de westzijde kijken uit op de levendige wijk Schuilenburg-Randenbroek. U bepaalt uiteraard wat het beste bij u past! De appartementen hebben grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen en elk appartement heeft minimaal 1 balkon. De huurprijzen van onze appartementen starten vanaf € 900,- per maand.

Casco appartementen

Wenst u een appartement welke volledig naar uw eigen smaak is ingericht? Vraag dan naar de zogenaamde "casco-appartementen". Dit zijn appartementen welke wij casco verhuren en waar u naar eigen smaak een badkamer en keuken kunt installeren. Deze appartementen zijn te huur tegen een gereduceerd tarief.

Wilt u meer informatie over de appartementen, de huurprijzen en de servicekosten? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een rondleiding, of een (vrijblijvende) bezichtiging. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met De Schuilenburght of u kunt onderstaand contactformulier invullen.

Contact